Vali Zeki Şanal İlkokulu

Vizyon: Hayatı yorumlayabilen bireyler yetiştiren ,Değişime ve gelişime açık, Toplumun gereksinimlerine uygun eğitim veren, Model okul-tercih edilen okul olmak.

Misyon: Sorumluluk sahibi, İyi ilişkiler kurabilen, Dürüst,Sağlam karakterli ,Demokratik değerlere sahip bireyler yetiştirmek.

Başarılar: -OKULUMUZ 2018 YILINDA 7 AY BYUNCA BATMANIN EN DEĞERLİ OKULU SEÇİLMİŞTİR. -OKULUMUZ NASREDDİN HOCA FIKRALARININ CANLANDIRMA YARIŞMASINDA İLİMİZİ GÖZDE OKULLARINI GERİDE BIRAKIP 1. OLMUŞTUR -OKULUMU YETİŞKİNLERİN OKUR YAZARLIĞI SEFERBERLİĞİNDE EN FAZLA OKUR YAZAR KAZANDIRARAK 1. OLMUŞTUR

Saatler: 09:00- 14:20
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİLEİRMİZİN EVLERİ OKULA YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDE OLDUĞU İÇİN SERVİS, ÖĞRENCİLERİMİZ OKULA GELİŞ-GİDİŞTE SERVİS KULLANMAMAKTADIRLAR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "AYIN YILDIZ SINIFI PROJESİ" "VALİ ZEKİ ŞANAL İLKOKULU OKUYOR PROJESİ" "DEĞERLERİMİ YAŞIYORUM PROJESİ" "İYİLİKTE YARIŞIYORUM PROJESİ"

Telefon - 04882151561 Okul Müdürü Bilal EROĞLU GSM 0505 475 6022

WEB - https://valizekisanal.meb.k12.tr

Adres - CUDİ MAH. 3539. SOK. 5 Nolu Sağlık Ocağı Karşısı Merkez/Batman

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - CUDİ MAHALLESİ3539.SOKAK 5 NOLU SAĞLIK OCAĞI KARŞISI MERKEZ/BATMAN

Adres - CUDİ MAH. 3539. SOK. 5 Nolu Sağlık Ocağı Karşısı Merkez/Batman

Ulaşım ŞEHİRİÇİ MİNÜBÜS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ BATMAN İL MERKEZİNDE CUDİ MAHHALLESİNDE OLUP, ULAŞIM PROBLEMİ BULUNMAMAKTADIR.